Kirjaudu

Habbo X on Sulakkeen tuleva metamaailma

Virallisessa Habbo NFT -blogissa on julkaistu tänään alustava suunnitelma uudesta Habbo X -metamaailmasta. Hotelli on ilmainen, mutta erityisesti Habbo Avatars -kokoelman NFT-omistajat saavat parempia etuja. Jokainen käyttäjä on sidoksissa Metamask-lompakkoon ja näin ollen Habbo X on tarkoitettu täysi-ikäisille.

Oletuksena kaikki avatarit näyttävät samalta. Hahmon ulkonäön muokkaaminen vaatii NFT-vaatteiden tai Habbo Avatars -kokoelman hahmojen omistamista. Koska avatarien omistaminen voi olla joillekin liian kallista, avatareja on mahdollista myös vuokrata.

NFT-huoneet ovat viidessä eri koossa ja huoneen koko vaikuttaa saatavilla olevien ruutujen määrään ja huonepohjiin. Kaikki NFT-huoneet voidaan päivittää isompaan versioon hotellin valuutalla ja jokaisella Habbo Avatarilla on oma NFT-huone. Lisäksi kaikki pelaajat saavat oman tavallisen pienen demohuoneen.

Habbon 21-vuotisen historian aikana on julkaistu yli 18 000 tavaraa, jotka ovat saatavilla myös Habbo X:ssä harvinaisimpia tavaroita lukuun ottamatta. Tavaroiden saatavuutta ei ole rajoitettu, mutta käytettävissä oleva tila rakentaa on rajallinen ja sidoksissa NFT-huoneen kokoon.

Uudessa metamaailmassa keskeistä on play to earn -ansaintamekaniikka, jolloin aktiivisimmat käyttäjät saavat eniten palkintoja. Käyttäjät voivat palkita peliensä osallistujia pääsymaksun pyytämisen lisäksi. Lisäksi Habbo X:ssä on minipelejä, kuten Snowstorm. Hyvästä pelimenestyksestä voidaan palkita hotellin valuutalla tai NFT:illä ja lisäksi suositumpien NFT-huoneiden omistajat palkitaan.

Uudessa Habbo-metamaailmassa on myös integraatiot sosiaaliseen mediaan, kuten Twitteriin ja Discordiin. Esimerkiksi Twitter-botti voi lukea twiittejä huoneessa ääneen.

Sulakkeen tavoitteena on tehdä Habbosta metaversumin tärkein maailma. Vielä ei ole tiedossa, koska Habbo X tulee ensimmäisten NFT-omistajien testattavaksi, mutta todennäköisesti uutta metamaailmaa saadaan odottaa vuoden päivät.

Kommentit

Ei kommentteja.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy osallistuaksesi keskusteluun.