Kirjaudu

Habbo NFT -avatarit saapuvat

Yksilölliset avatarit, klubietuus ja erityinen uusi versio klubisohvasta ovat saatavilla pian kaikissa hotelleissa Habbo Avatars NFT:n omistajille.

Kun Metamask-lompakko on yhdistetty Habboon, NFT-avatarit näkyvät vaatekaapissa, josta ne voi ottaa käyttöön hahmolle. Jokainen avatar sisältää uniikin vaatekappaleen, jota ei voi saada itselleen muulla tavalla. Lisäksi avatarin omistajat saavat ilmaiset HC- ja HR-klubijäsenyydet sekä klubisohvaa muistuttavan NFT-sohvan.

Uudet ominaisuudet ovat vasta testausvaiheessa englanninkielisessä Habbo.com-hotellissa, joten tiedossa on kaatumistapauksia ja sohva ei välttämättä näy vielä tavaraluettelossa. Kun kaikki ominaisuudet toimivat tarkoitetulla tavalla, ne tulevat käyttöön myös Suomeen.

NFT-tavarat tunnistaa pienestä pikselistä tavaran kuvakkeessa. Avatarit löytyvät hahmon vaatekaapista.

Kommentit

LTD
23.12.2021 klo 18.35
On tullut samaan aikaan myös diamond hc club sohvat, mutta nämä tulivat vain 8. joulukuuta 2021 mennessä NFT-Avatar omistajille, jonka jälkeen ei luvattu enempää sohvia omistajille, jotka olivat yhdistäneet metamask lompakkonsa immutable x lompakon kanssa. Samana päivänä jokaiseen hotelliin annettu etuudet käyttöön eilen.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy osallistuaksesi keskusteluun.